Diletta Leotta Can Yaman / Diletta Leotta sta con Can Yaman e Daniele Scardina ha un ... : Yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen ünlü çift, yeni evlerine taşındı.

Diletta Leotta Can Yaman / Diletta Leotta sta con Can Yaman e Daniele Scardina ha un ... : Yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen ünlü çift, yeni evlerine taşındı.. Yaman, 31, and leotta, 29, were snapped by paparazzi in rome and are understood to have enjoyed a romantic break together in the italian capital where the turkish film star was filming. Diletta leotta'ya çiçekleri de can yaman'ın yolladığı öne sürülmüştü. Dazn'ın güzel spikeri diletta, i̇talya'nın en popüler ve en çok takip edilen isimlerinden. Ünlü spikerin can yaman ile verdiği bu pozu takipçilerinden 58 binden fazla beğeni aldı. Yayınlanan haberde türk oyuncu can yaman ile diletta leotta roma'nın merkezindeki büyük bir otelde beş gün geçirdiler denildi.

Oyunculuğundan çok özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen can 8,3 milyonluk hesabını geri açan can yaman, ortaya atılan iddialara adeta tokat gibi bir yanıt verdi. Can yaman'dan diletta leotta'ya buket çiçek. Yönetmen ferzan özpetek'le bir reklam filmi için roma'da bulunan can yaman'ın 'güvenilir kaynaklara göre' diletta ile aynı otelde kaldığı biliniyor. Can yaman'ın attığı fotoğraf sonrası iki saat içerisinde yaklaşık 500 binden fazla beğeni aldı. Daha önce evinin soyulması ve zlatan i̇brahimoviç ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen diletta leotta, bu kez can yaman'a kancayı taktı.

Can Yaman Instagram hesabını neden kapattı? Diletta Leotta ...
Can Yaman Instagram hesabını neden kapattı? Diletta Leotta ... from www.gursesgazetesi.com
İtalyan aşkı diletta leotta'dan ayrıldığı iddia edilen can yaman'dan olay hamle! Can yaman'ın instagram'ını kapatmasının yankıları devam ederken evlilik teklif ettiği ve aynı evde yaşamaya başladığı i̇talyan spor spikeri sevgilisi diletta leotta abisi ile baş başa. İtalya medyası, yaman ile i̇talya'nın ünlü spor spikerlerinden diletta leotta'nın görüntülerini yayınlayarak birliktelik yaşadıklarını yazdı. Diletta leotta'nın da baş başa kutlama yapması çiftin ayrıldığı dedikodusunu da beraberinde getirdi. Magazin gündemine bomba gibi düşen beraberlikte yeni gelişme. Güzel spikerin paylaşımına beğeni yağdı. Ünlü isimler paylaştıkları fotoğrafla dikkat çekti. İtalyan medyası tarafından can yaman'ın yeni sevgilisi diletta leotta ile ilgili çarpıcı bir haber ortaya atıldı.

Yaman, 31, and leotta, 29, were snapped by paparazzi in rome and are understood to have enjoyed a romantic break together in the italian capital where the turkish film star was filming.

Can yaman ile diletta leotta aynı eve çıktı. Ünlü model can yaman, tehlikeli çift notuyla i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile ilk fotoğrafını da paylaşmış oldu. Seni seviyorum, can i̇talyanca yazılı pankartı saatlerce roma'da uçurmuştu. Ferzan özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için i̇talya'da bulunan can yaman'ın, diletta leotta ile aynı otelde kaldığı belirtildi. İtalya medyası, yaman ile i̇talya'nın ünlü spor spikerlerinden diletta leotta'nın görüntülerini yayınlayarak birliktelik yaşadıklarını yazdı. İtalyan magazin dergisi 'chi'nin haberine göre de ikili epey bir yakınmış. Güzel spikerin paylaşımına beğeni yağdı. 10 bölüm olarak planlanan dizi için sözleşmeyi de imzalayan yaman, bölüm başına da 100 bin euro yani yaklaşık 925 bin tl alması magazin gündeminde çok konuşulmuştu. Rol aldığı dizilerle adını yurt dışında da duyuran can yaman, i̇talya'da geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen beraberlikte yeni gelişme. Ünlü i̇talyan spor spikeri diletta leotta'ya evlilik teklifi eden can yaman cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. İtalyan spor spikeri diletta leotta sevgilisi can yaman ile fotoğrafını paylaştı. Can yaman & diletta leotta paparazzati.

Magazin gündemine bomba gibi düşen beraberlikte yeni gelişme. Chi wrote on january 13: Bir süredir can yaman'la aşk yaşayan i̇talyan spor spikeri diletta leotta'nın paylaştığı fotoğraf olay yarattı. İtalya'nın en ünlü spor spikerlerinden diletta leotta ile ünlü oyuncu can yaman arasındaki aşk tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü i̇talyan spor spikeri diletta leotta'ya evlilik teklifi eden can yaman cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Diletta Leotta e Can Yaman "5 giorni di passione in ...
Diletta Leotta e Can Yaman "5 giorni di passione in ... from media.urbanpost.it
İtalyan chi dergisi, ünlü spor spikeri diletta leotta ve can yaman'ı roma'daki otelde görüntüledi. İtalyan güzel sunucunun eski sevgilisi daniele. Diletta leotta with can yaman: Ferzan özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için i̇talya'da bulunan can yaman'ın, diletta leotta ile aynı otelde kaldığı belirtildi. Can yaman ile diletta leotta aynı eve çıktı. İtalyan medyası tarafından can yaman'ın yeni sevgilisi diletta leotta ile ilgili çarpıcı bir haber ortaya atıldı. Can yaman'dan diletta leotta'ya buket çiçek. Diletta leotta'nın bir süredir boksör daniele scardina ile aşk yaşadığı biliniyordu.

And diletta had shared the same song before landing in the city.

Ünlü isimler paylaştıkları fotoğrafla dikkat çekti. İtalyan güzel sunucunun eski sevgilisi daniele. Yaman, 31, and leotta, 29, were snapped by paparazzi in rome and are understood to have enjoyed a romantic break together in the italian capital where the turkish film star was filming. Diletta leotta with can yaman: Azaleigh channel 2.191 views2 days ago. Tv gossip 12.235 views4 weeks ago. Geçtiğimiz günlerde diletta'nın odasına bir buket çiçek bırakılmıştı ve sunucu, bir iş gününün ardından odana geldiğinde yatağında bulduğun bir buket çiçek senin mutlu uyumanı sağlar diletta leotta'ya çiçekleri de can yaman'ın yolladığı öne sürülmüştü. Ünlü spikerin, geçtiğimiz nisan ayında sevgilisinin doğum günü kutlamasına ait fotoğrafı da hala instagram hesabında duruyor. Diletta leotta'nın bir süredir boksör daniele scardina ile aşk yaşadığı biliniyordu. İtalya medyası, yaman ile i̇talya'nın ünlü spor spikerlerinden diletta leotta'nın görüntülerini yayınlayarak birliktelik yaşadıklarını yazdı. Can yaman e diletta leotta sono innamorati le prime foto della coppia. Ferzan özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için i̇talya'da bulunan can yaman'ın, diletta leotta ile aynı otelde kaldığı belirtildi. Ünlü model can yaman, tehlikeli çift notuyla i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile ilk fotoğrafını da paylaşmış oldu.

Magazin gündemine bomba gibi düşen beraberlikte yeni gelişme. İtalyan chi dergisi, ünlü spor spikeri diletta leotta ve can yaman'ı roma'daki otelde görüntüledi. Can yaman'ın attığı fotoğraf sonrası iki saat içerisinde yaklaşık 500 binden fazla beğeni aldı. İtalyan medyası tarafından can yaman'ın yeni sevgilisi diletta leotta ile ilgili çarpıcı bir haber ortaya atıldı. Ünlü isimler paylaştıkları fotoğrafla dikkat çekti.

Can Yaman, Diletta Leotta'ya çiçek yolladı : Türkiye ...
Can Yaman, Diletta Leotta'ya çiçek yolladı : Türkiye ... from turkiye-haberi.com
İtalyan chi dergisi, ünlü spor spikeri diletta leotta ve can yaman'ı roma'daki otelde görüntüledi. İtalyan spor spikeri diletta leotta sevgilisi can yaman ile fotoğrafını paylaştı. Can yaman'ın instagram'ını kapatmasının yankıları devam ederken evlilik teklif ettiği ve aynı evde yaşamaya başladığı i̇talyan spor spikeri sevgilisi diletta leotta abisi ile baş başa. Diletta leotta'ya çiçekleri de can yaman'ın yolladığı öne sürülmüştü. Ünlü model can yaman, tehlikeli çift notuyla i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile ilk fotoğrafını da paylaşmış oldu. İtalya'nın en ünlü spor spikerlerinden diletta leotta ile ünlü oyuncu can yaman arasındaki aşk tüm hızıyla devam ediyor. Son dönemde i̇talyan spor spikeri diletta leotta ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen 31 yaşındaki can yaman, aktif olarak kullandığı instagram hesabını kapattı. Ferzan özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için i̇talya'da bulunan can yaman'ın, diletta leotta ile aynı otelde kaldığı ifade edildi.

İtalya'nın en ünlü spor spikerlerinden diletta leotta ile ünlü oyuncu can yaman arasındaki aşk tüm hızıyla devam ediyor.

Uzunca bir süredir i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile aşk yaşayan can yaman, ilişkisinde ikinci ciddi adımı attı. Diletta leotta with can yaman: Daha önce evinin soyulması ve zlatan i̇brahimoviç ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen diletta leotta, bu kez can yaman'a kancayı taktı. The shocking claim in the relationship of can yaman and diletta leotta! Ünlü spikerin, geçtiğimiz nisan ayında sevgilisinin doğum günü kutlamasına ait fotoğrafı da hala instagram hesabında duruyor. Bu evlilik teklifinin ardından diletta leotta da bir sürpriz yaparak can yaman'a at. Ferzan özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için i̇talya'da bulunan can yaman'ın, diletta leotta ile aynı otelde kaldığı belirtildi. Their love just shock the social media #engageddisclaimerthis video is for educational purpose only.copyright disclaimer. Öyle ki i̇talyan güzel sunucu diletta leotta da kaptırmış gönlünü can yaman'a. Diletta leotta'ya çiçekleri de can yaman'ın yolladığı öne sürülmüştü. And diletta had shared the same song before landing in the city. Ferzan özpetek'in yönettiği bir reklam filmi projesi için i̇talya'da bulunan oyuncu can yaman'ın, ünlü spor spikeri diletta leotta ile aşk yaşadığı öğrenilmişti. Can yaman'ın attığı fotoğraf sonrası iki saat içerisinde yaklaşık 500 binden fazla beğeni aldı.

İtalyan chi dergisi can yaman ve ünlü spor spikeri diletta leotta roma'daki bir otelde samimi anlarını görüntüledi diletta leotta. Can yaman'ın, bir süredir i̇talyan spor spikeri diletta leotta ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ve ikilinin ortaya çıkan fotoğraflarıyla aşk belgelenmişti.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama